FaceBook  Twitter  

Dobro došli u svečanu dvoranu Ivanov dvorac Ivankovo.

Od 2000.godine kada smo počeli s našim radom, svojim gostima nudimo toplu dobrodošlicu.

Svečana dvorana Ivanov dvorac Ivankovo nalazi se u mirnom dijelu Ivankova na adresi 23 a.

Velika dvorana prima do 500 osoba te je namijenjena za održavanje svadbenih svečanosti, maturalnih zabava, poslovnih skupova te mnogo drugih prigoda.

Unutarnje uređenje dvorane dogovaramo prema želji mladenaca. Dvorana može biti složena u različitim oblicima stolova.

Do 320 osoba možemo vam ponuditi ovalne stolove, a do 350 osoba ravne stolove složene u obliku lepeze. Svečana dvorana raspolaže širokom lepezom boja salveta i nad stolnjaka te smo zbog toga uvijek u mogućnosti servirati dvoranu po vašim željama.

Pored dekoracije stolova u mogućnosti smo vam dekorirati kako dvoranu taku vašu kuću ili stan, šator i drugo, različitim balonskim dekoracijama. Dvorana se sastoji od garderobe i sobe za mladence. Muški i ženski toalet nalaze se na ulazu dvorane u kojima se čišćenje i održavanje vrši tijekom cijele noći.

Svečana dvorana osim velike dvorane ima i malu dvoranu koja prima do 100 osoba. Dvorana je uređena prema etno slavonskom stilu. Prigodna je za održavanje krštenja, pričesti, krizme, rođendana, djevojačkih i momačkih večeri i drugih svečanosti.

U zajedničkom dijalogu saslušat ćemo vaše želje te pronaći najprihvatljivije i najbolja rješenja za naš zajednički cilj, a to je zadovoljstvo vas i gostiju.

FaceBook  Twitter  

Velika sala

Mala sala

Vrt